Hübinettans Kennel

Senaste inläggen

Av Hübinettans Kennel - Måndag 3 maj 19:17

Idag har vi varit och kollat hur många valpar det är i Sazzas mage och det verkar vara minst sex stycken. Så då är det lättare att säga något till alla er som hört av sig om valp. Skriv gärna igen så jag vet att ni fortfarande är intresserade. Nästa vecka kommer de.

Av Hübinettans Kennel - Söndag 2 maj 09:41

Först av allt  vill gratulera Agneta Asp och Skorpan Hübinettans Suzanne, till att ha blivit Viltspårschampion. Det är om jag inte missat någon kennels tredje viltspårschampion och det är så kul när ägarna rapporterar om deras hundars framgångar. Så bild på duktiga Skorpan!

    .

Så måste vi visa det fina diplomet som Almus, H Lillium Nightflyer, fått efter sin bedrift tillsammans med matte Lena

åstadkommit inom Dogparkour!!

 

Och så naturligtvis en uppdatering om den kommande kullen. Här är Sassa som redan nu på dag 50 ser ut som en liten köttbulle med sin runda valpmage. Vi väntar med spänning på vad som komma  ska!

     Av Hübinettans Kennel - Lördag 24 april 15:18

Här  och kommer lite mer info om den kommande kullen. Sazza är i dag på dag 44 man börja se en tillstymelse till en mage. Hon är pigg och glad och mycket matglad.

     

Sedan har Sandra gjort en annons där det framkommer mycket information och de båda föräldrarna till den kommande kullen. Kan också berätta att igår var vi och parade Hollie mer info om detta kommer sedan.

 

Av Hübinettans Kennel - Söndag 18 april 09:45

Detta är nog årets bästa tid. För varje dag händer det något nytt i trädgården och man bara njuter av att gå runt och se det nya som kommit upp. Dessutom så har det äntligen torkat upp så hundarna inte blir som lergubbar när de är ute. Jag älskar att fota hundar och blommor så jag ska visa några fina vårblommor. Först ut är våririsen som jag köpt tre påsar med lökar av i höstas. Det kom upp en en gul och jag trodde det skulle bli så men tänk en morgon stod en blå där  också så kanske med lite tur kommer fler.

Våriris                                                                     Vårstjärna                                    julros

       

Vi har också skördat idag. Jag hade "glömt" att ta upp jordärtskockorna i höstas så jag tänkte att de har nog snön och tjälen tagit. Men så sa min dotter att så var nog inte fallet och det var det inte så nu blir det till att äta jordärtskockor!!!

 

Naturligtvis var ju hundarna med ute i trädgården hela dagen. Dagen till ära hade de fått råa ben av lamm. De gick hem ska jag säga! Walle som hela sitt liv vägrat äta något som är rått tog sig an detta ben med stort intresse. Det slutade med att han även snodde Olles ben som inte vågade säga nej till farbror Walle. Olle fick något annat i stället. Men jag ska säga att det har inte luktat mumma att sova bredvid Valdemar i natt!!!

       

Till sist hade vi besök av en trevlig familj som kommer ta Molly på foder och det känns bra. De bor också här igst stan. Molly längst fram och sedan Semlan.


   


Av Hübinettans Kennel - Torsdag 8 april 10:21

Här kommer äntligen en uppdatering. Det händer inte så mycket i dessa coronatider men några saker har i allafall hänt.

Först är Almus, H Lillium Nightflyer, som som den första wheaten tagit en titel i dogparkour. Grattis till honom och matte Lena.

Almus

 

Sedan är det Rick, H Rick with the Tuft som varit på utställning igen och denna gång i Ukraina där han blev BOS med Cert och CACIB. 

Rick

 

Så kommer då den glada nyhetan att vi väntar valpar. Sassa var på ultraljud igår och de såg tre valpar men det kan ju vara fler sa de.

 

Föräldrarna är ju till denna kull Sassa, H Little Red Riding Hood, och Rasmus, Cameron Hard Rock Hallelujah.

Mer info om kullen kommer senare.

Sassa                                 Rasmus

   

Till sist vi söker en fodervärd till en ettårig tik mycket snäll och följsam. Du måste bo i närheten av Västerås så vi kan ha kontakt.

   


Av Hübinettans Kennel - Måndag 15 mars 16:44

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig! Först gick en tik tom sedan kom nästa inte riktigt i höglöp. Så fick det bli en tredje och där blev det en lyckad parning så nu väntar vi med spänning på vad som kommer att ske. 

Det är Sassa H Little Red Riding Hood som är parad. Hon är en tik på den mindre skalan men fin irländsk päls. PGA de rådande omständigheterna är hon inte mycket utställd. Hon är utställd fyra gånger alla med CK+ ett CERT. Sista gången hon ställdes var det på My Dog i fjol. Men man får hoppas på det blir fler utställningar i framtiden. Hon har B på höfterna. 

Efter den sjätte april kommer vi veta om hon är dräktig. Mer info om hanen kommer senare Här kommer en liten bild på fröken söt! 

 

Av Hübinettans Kennel - Söndag 17 jan 13:37

Nu har vi fått vinter och hundarna trivs i snön. Även solen har visat sig och det märks redan att vi är på väg mot ljusare tider. Tänkte här lägga upp lite bilder från hundarnas vinterliv. 

Sedan kan jag också meddela att det blev inga valpar efter Solan och Aragon då hon gick tom. Men vi väntar med spänning på nästa tik som ska lölpa och de som det är dags för är Luna H Lillium Black Beauty, Hollie H Halleluja samt Vittra H Ford Crown Victoria vi får se vem som kommer först i löp.

Så lite vinterbilder!!!!


S!                

Av Hübinettans Kennel - 24 december 2020 11:07

Idag är det julafton och solen skiner och det är frost på marken. Efter den långa gråa tid som varit känns så skönt att få se ljuset. Jag vill då sända julhälsningar till alla mina valpköpare, fodervärdar, vänner samt till alla er som är inne och läser på min blogg. Hoppas ni alla får en fin jul! En bild på min best boy Walle får ni njuta av!!

  

Sedan lite nyheter på det. Agneta har varit i skogen med Skorpan, Hübinettans Suzanne, på viltspårsprov och det gick så bra med ett första pris till dem. Stort Grattis och bra jobbat!!

 

Så har jag röntgat Lotta, H Charlotte Bronté,. Jag avskyr röntgen den är så hemskt att vänta på resultatet men denna gång blev det bra. Lotta fick B på sina höfter och är därmed godkänd och jag mycket lättad.

 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se