Hübinettans Kennel

Senaste inläggen

Av Hübinettans Kennel - 5 mars 2017 10:47

Då jag inte kunnat göra så mycket på sista tiden var det tveksamt om jag skulle kunna åka till Sollentuna och terrierklubbens utställning. Men tack vare goda vänner, valpköpare och fodervärdar som ställde upp så kom jag iväg. Ett stort tack till alla er som hjälpte mig denna dag!!

Först ut i ringen var småttingarna Aragon, Hübinettans Double Sensation, och Viola, Hübinettans Purple Eye. Båda vann sina klasser och Aragon blev bästa valp i rasen, 4-6 månader. Mycket snyggt visad av Helene och det var hans första utställning. Viola blev då bästa tik!!

 

Sedan rullade det på och in skule Rizzo, Hübinettans Daffodil, som kom två i öppen klassen och det slutade med att han fick ett reservcert!!

 

Så var det dags för Bella, H Thumbelina, och Vittra, H Ford Crown Victoria, att göra debut i officiella klassen. De gick i juniorklass och skötte sig jättebra. Bella blev etta och Vittra blev tvåa båda med excellent!!

Hilda var också med i gick denna gång i unghundsklass även hon blev etta där med excellent. Här kommer det några bilder  från utställningen. Blev tyvärr inget från ringen.

   

När alla wheaten var bedömda så vankades det mat. Vi hade knytkalas och dukade upp mat för ca 20 personer och det var så trevligt. Det gör vi om!!!

   


Men dagen var inte slut än! Lille Aragon skulle ju in i finalen och tävla mot alla andra terriervalpar. Helene och han gick in och slutade som BEST IN SHOW 4!!!   Tack än en gång för du visade honom Helene!!

   

Nu käns det att säsongen börjat!!  Ser fram mot många trevliga helger med vänner, valpköpare och fodervärdar!!!


Av Hübinettans Kennel - 26 februari 2017 16:24

Eftersom jag själv inte är någon vintermänniska så är jag jätteglad att vi har en stor tomt som hundarna kan busa runt på. De älskar nämligen vintern och snön. Det har väl varit lite  si sådär med den varan men tillräckligt för att det getts tillfällen med mycket bus i snön.

   

Lite andra saker har vi också gjort och det är bland annat att två av de unga hundarna har varit och röntgat sina höfter. Det är Castor, Hübinettans Dodge Custom Royal, och Hilda, Allta Madra Hyacint for Hubban. Castor hade A på sin höfter och Hilda A/B och det bådar gott för framtiden.

Lilla Viola har fyllt fyra månader och varit på sin första utställning. Hon skötte sig jättera inte rädd eller försiktig och med jättefin kritik. Det blev BIM och HP.

        

Av Hübinettans Kennel - 8 januari 2017 12:46

Här kommer en liten rapport vad som hänt så här i början av året. Till att börja med har alla valpar flyttat till sina nya hem utom lilla Viola som stannar här tills vidare.  Vidare så har jag röntgat höfter på Klara, Hübinettans Christine de Pisan, och resultat var glädjande nog att det var A-höfter!!! Här kommer en bild på lilla Klara!

 

Vidare så har jag och Helene haft en trevlig helg i Göteborg med goda vänner. Där emellan var vi på utställning, My Dog. Första dagen var absolut ingen höjdare. Jag hade med mig min lilla Hilda och domaren tyckte inte om henne hon fick bara Good. Andra gången tror jag jag får det på en hund och förra gången var det på Dollar och han blev i slutänden flerfaldig champion. Nåväl dag två var hon mycket finare för då blev hon tvåa i unghundsklass med excellent och CK. Tyvärr ingen bild från Göteborg.

Så till sist idag har vi haft besök av Castor med familj. De ska låna Kyra ett tag medan jag är bortrest. Men först blev det bus i snön med Castor och damerna!!

 


.

Av Hübinettans Kennel - 18 december 2016 19:18

Idag har det varit mycket hundliv! Först var jag och alla hundar ute och valparna älskar att springa i snön. När vi var ute kom familjen som skulle hämta den lille svarte " Aragon". Han har ju som varit en liten favorit så det kändes lite tufft men jag vet ju att han får det bra. Samt att jag får träffa honom!!

     

Efter det så åkte lille gröne och det blev bara två kvar!!

  

Den ena stannar hos mig och den andra lilla fröken lila eller Hübinettans Purple Eye som hon heter i stamtavlan söker ännu ett eget hem.

   

Så slutade dagen med att Hilda och Vittra kom på besök och då blev Bella glad och vilket bus det blev.

Nu sover Bella sött efter en spännande dag!!

 Av Hübinettans Kennel - 10 december 2016 12:49

Oj det hade hänt något ute det var alldeles vitt. Först stod vi bara och tittade och undrade vad det var, men sedan kom vi på att det var kul att springa i snö. Men roligast av allt är att springa upp och ner för altantrappen. Tyvärr hade vår mattemamma stängt för så vi kunde inte komma in under altanen och busa. Trots tappra försök kom vi inte in. Men de stora hundarna hade lämnat en  massa märgben som var jättespännande att nosa, lukta och även smaka på.  Efter en kul stund ute i fullt bus så sover vi sött nu. Två av oss vill också hitta ett eget hem. Det är fröken Lila och herr Grön!! Hör av er till oss om ni skulle vilja bli vår nya matte och husse!! Här kommer en del bildbevis på hur kul vi hade.

                               

Av Hübinettans Kennel - 9 december 2016 17:30

Tänk vad tiden går!1 Snart är mina små åtta veckor och så mysiga, sociala och även busiga. Har tyvärr fått två återbud så en lovande tik finns att tinga och en genomgo hane som familjehund. Tita på bilderna och hör av er om ni är intresserad!!

             

Av Hübinettans Kennel - 8 december 2016 07:50

Så har vi varit på årets sista utställning och det var Svensk Vinnare i Stockholm. De  hundar som var med var Castor, Hübinettans Dodge Custom Royal, och Hilda; Allta Madra Hyacint for Hubban,. Castor gick för sista gången i juniorklass och det gjorde han med bravur. Med Werner, som höll i snöret, kammade han hem segern Svensk Juniorvinnare 2016 samt blev kvalificerad att vara med på Crufts!

Hilda gick också i juniorklass och slutade som tvåa med CK. en fin avslutning på året!!!


Castor

     

Av Hübinettans Kennel - 4 december 2016 19:21

I morgon blir valparna sju veckor och det börjar bli riktigt livat i lådan. Men idag har vi haft besök och tittat på valparna och bestämt vem som ska bo kvar här.  Tyvärr har vi också fått återbud så just nu söker vi hem till en tik och en hane.
Här kommer busarna!!

Miss Lila                                Miss Gul                   Miss Cerise                            Miss Blå


       

Mr Svart                        Mr Grön

     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se