Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 23 mars 2017

Av Hübinettans Kennel - 23 mars 2017 20:18

När våren kommer så börjar det hända roliga saker i hundlivet. Det blir fler utställningar!! Man kan vara ute mer och bara njuta av att se det som spirar i trädgården. Detta är denna månads blomma i min trädgård.

 

Så var det detta med utställningar!! En liten tripp med Kyra och Bishop blev det till Riga och det blev en mycket trevlig helg i glada vänners sällskap. Dessa underbara vänner som hjälper en när man inte är är fullt okej ännu. Men hur gick det då. Jo första dagen blev Bishop tredje bästa hane och Kyra fjärde bästa tik, båda med CK. Nåja nya tag dag två Bishop slutade igen som tredje bästa hane med CK men det efterlängtade CACIB:et uteblev men vi tar nya tag på en annan utställning.  Kyra då, jo hon vann championklassen och fick CACIB och Cert vilket resulterade att hon blev lettisk champion och även baltisk champion eftersom hon redan har estniskt och litauiskt championat.

   

Några fler saker som jag kan nämna är att Hübinettans Dodge Polara aka Diva har gjort HD- röntgen och det visade sig att hon hade B-höfter vilket jag blev jätteglad för. Diva finns hos kennel Dollywoods.

Sedan så ska Hübinettans Midnight Speciel aka Ozzy bli pappa hos kennel Cameron.

Och till sist ska Hübinettans Bishop af Llandaft aka Bishop bli pappa på kennel Dog Rose Gold. Detta var allt för denna gång nu ser vi fram mot första april för då blir det BPH med sex hundar från min kennel!!!


Ovido - Quiz & Flashcards