Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 16 augusti 2020

Av Hübinettans Kennel - 16 augusti 2020 16:37

Walles barn börjar bli stora och tre har utmärkt sig i helgen. Först ut var Rick, Hübinettans Rick with the tuft, som var på en internationell utställning i Ryssland där han blev BOB,Best of Breed, och tog sitt första CACIB.

 

I Norge har det varit Norsk vinnarutställning och där blev Akita, Keep Sparkling Autumn Ablize, Walles dotter, Norsk vinnare, tog ett nordiskt cert och blev BIM. Grattis till Wenche och Akita!!!

 

Där var även Hübinettans Charles Perrault aka Valter. Deet var matte själv som visade denna gång och det gick ju utmärkt! Han tog CERToch blev tredje bästa hane. Grattis till Valter och Margrethe!!! Kan också säga att Rick och Valter är syskon och de är 19 månader.

   

Viola hon är nu på dag 40 och börjar bli lite rund om magen!!!

 

Till sist nu har alla valpar åkt till sina nya hem. Ett gäng mycket trevliga köpare har det varit. Två stannar kvar i kenneln och vi ser fram mot att se dem växa upp. Lite bilder från sista dagen då när kampade om en trasa!!! Nu händer det inte så mycket här hemma så det blir nog lite tyst påp blogggen någon vecka eller två!!

         

Ovido - Quiz & Flashcards