Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 24 maj 2016

Av Hübinettans Kennel - 24 maj 2016 18:37

I helgen  som var blev det en tur till Skåne närmare bestämt Hässleholm och Hörby. Vi skulle åka i god tid för att kunna äta och umgås med vänner när vi var på plats. Men det blev en hel del förseningar för det var stopp i trafiken på flera ställen. Det tog bla en timme att ta sig genom Jönköping. Men vi kom fram utan några tillbud och kunde aväta en god middag som vår vän Ninni hade tillagat. 

Så var det utställningsdags igen och det var Walle och Hilda som var med. Det var sista gången i valpklass för Hilda och det gick jättebra. Hon vann och blev bästa valp första dagen med HP, hederspris. Walle då jo han blev trea i en stor öppenklass med CK. Denna dag var också H Dodge Polara med och slutade som nummer tre i juniorklassen med excellent.

Hübinettans Dodge Polara aka Diva

 

Andra dagen var vi i Hörby och då kom sommaren. Jag är ju ingen morgonpigg person men denna söndagsmorgon satt jag ute och avnjöt en kopp kaffe i mina vänner sällskap klockan sju på morgonen!

Så var det dags igen Walle blev tvåa i öppenklassen med CK men inte mer  Men Hilda som dömdes av en annan domare blev bästa valp 6-9 månader och eftersom det varen terrierklubbsshow så var det och en tävlan med alla terrierraser i samma ålder. Hilda slutade där som Best in Show 3.

Så var det dags att börja färden hemmåt och vi åke genom sommargröna bokskogar och det var så vackert och hem kom vi utan att det blev några missöden. Och vi det var ju jag och Helene.


Walle                                                 Hilda sista gången i valpklass


       

Ovido - Quiz & Flashcards