Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 3 maj 2020

Av Hübinettans Kennel - 3 maj 2020 08:42

Så här i coronatider är det ju skönt att man kan vara ute och vara i skog och mark Det är ju en underbar tid nu.  Jag älskar denna tid när man ser hur det växer och blommar, fåglarna sjunger och det är ännu ingen mygg.

Det är också så kul att mina valpköpare skickar och berättar vad de gör med sina hundar. En som också varit ute och nosat är Almus, Hübinettans Lillium Nightflyer, med matte Lena. Han klarade anlagsprovet för viltspår samt eukalypsusprovet i Noosework.  Ni är så duktiga!!!

   

När det nu inte är några utställningar så hittar vi här hemma också på annat. Vi har tränat viltspår och kanske vi snart ska prova på ett  anlagsprov jag och Bella. Igår var vi i Hallstahammar hos Elin Söderlind,Viltspår i Västmanland kurser och föreläsningar.

 



 Vi var fem wheaten med mattar och husse. Först ut var Helene och Matilda, Cameron High on Life.

 

Så kom Klara, Hübinettans  Christine de Pisan, som inte spårat på ett tag för hon har ägnat sig och att bl a varit mamma. Men hon kom snabbt igång med matte Elisabeth.

   

Så var det Stella; H Killer Queen, en veteran på åtta som verkligen gillar detta med att jobba med nosen. Det var husse Janne som höll i linan och matte Carina som var moraliskt stöd.

     

Även Bella, H Thumbelina, var med. Hon var lite trött idag då hon även dagen innan gått spår men hon tog sitt prov med bravur. Vi avstod spår nummer två men då fick en lycklig Lucky Luke ta det och gå i ett kärr med matte Helene. Tyvärr ingen bild på det. Men här kommer Bella:

     

När vi kom hem somnade vi ovaggat! Nu är det två veckor sedan jag parade Hilda så snart vet vi om det har blivit något!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards