Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 13 juni 2016

Av Hübinettans Kennel - 13 juni 2016 20:12

Äntligen fredag!! Packa husbilen, fixa hundar och så iväg!! Denna helg skulle vi göra en tokresa men vilken kul resa det blev. Färden gick söderöver mot Vänersborg där vi skulle möta våra vänner. Vi stannade på vägen och köpte svenska jordgubbar och de var helt underbara. När vi kom fram så blev den en trevlig kväll på restaurang och en massa kul prat. Upp på morgonen och mot utställningsringen. Med mig hade jag Walle Lillan och Hilda. På plats väntade mina valpköpare med Rizzo. Så startade det!! Rizzo ut först och han vann öppenklassen med excellent och CK!!! Vidare Walle som inte var på topp men han blev tvåa i championklassen med excellent och CK. Det slutade med att Walle blev andra bästa hane och Rizzo blev fjärde bästa hane med Cert!!!!!

Så var det flickorna! Hilda vann juniorklass med CK och Lillan vann championklass med CK Det blev sedan så att Lillan blev andra bästa tik och fick ett CACIB och lilla Hilda nio månader och två veckor tog sitt första cert. Jag var hur lycklig som helst efter denna dag!!

När allt var klart för vi skulle ju stanna till finalerna för där skulle Helene in  så var det till att packa ihop igen och bege sig norröver mot Sigtuna och Wenngarn. Inte blev det alls lika bra resultat men alla hundar fick excellent och Lillan blev fjärde bästa tik. Wenngarn var ett trevligt ställe men skulle man behöva gå på toa fick man klättra 61 trappsteg och det var ingen höjdare. Men även detta var en trevlig dag. Nu laddar vi om nästa helg med andra hundar!!!


Trappan!!!

 

Mina fina hundar och Rizzo som är så stolt!!


Rizzo                                            Lillan                            Hilda

        

Här väntar de på att få komma iväg till ringen!!

 



Ovido - Quiz & Flashcards