Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 20 juli 2016

Av Hübinettans Kennel - 20 juli 2016 18:57

Här kommer sista delen av Norrlandsemestern!!  Det blev en helg med utställning också! Vi packade in alla hundar i husbilen och styrde kosan mot Skellefteå för att besöka en kompis. Hon och jag for sedan vidare mot Piteå och två utställningsdagar. Det började med Norrlands Guld och där var det Walle, Rizzo och Hilda som skulle tävla samt Hübinettans Marie de France, Jazza, som gjorde debut med matte Anna. De klarade de galant och Jazza blev trea i sin klass med execellent!!

 

Hilda hon blev tvåa i juniorklassen med excellent och CK. Det blev ingen bild på henne.  Nu tog jag tikarna först men även pojkarna skötte sig bra Rizzo  fick excellent och Walle vann en stor championklass och slutade som andra bästa hane.

 

Kvällen blev en trevlig tillställning med grillning med andra wheatenvänner!!! Sedan upp igen och denna gång började de tidigt redan 8.30 De var hårt för en morgontrött person. Men först ut var Rizzo och han placerade sig som trea i öppenklassen med CK!

 

Så var det Walle tvåa i championklass och slutade som fjärde bästa hane!! Och till sist lilla Hilda som också  blev tvåa i juniorklassen. Sedan var det bara att packa ihop och rulla söderöver. Men vi tog ett stop i Jävrebyn och åt en underbar laxsallad.  Tack alla som var med denna roliga helg hoppas vi ses snart igen!!

   




Ovido - Quiz & Flashcards