Hübinettans Kennel

Alla inlägg den 23 juli 2016

Av Hübinettans Kennel - 23 juli 2016 16:05

Det är lätt att glömma hur mycket vackert som finns i ens närhet men i sommar har vi gjort några små utflykter i närområdet. Denna gång bar det av till Ramnäs och vi skulle också titta på där den stora skogsbranden gått fram.

Men först blev det stopp på Kuskens Cafe i Ramnäs för att inta lite lunch. Hilda och Bella var med och låg förhoppningsfulla under bordet om något skulle ramla ner. Intill cafeet ligger en jättefin bruksmiljö med bla Schenströmska herrgården. Här kommer några bilder.

       

Sedan ut i skogen för att titta på förödelsen som branden ställt till med. Men det är förvånande hur mycket vegetation som kommit upp. Visserligen är det två år sedan branden men där lyste almychen eller rallarrosen så vackert!!

     

Nu blev det färd tillbaka till Ramnäs  för att hälsa på vår fodertik Vittra med familj. Och där hade man tur att få smaka på matte Misans goda bakverk! Mina tre småtjejer Hilda, Vittra och Bella roade sig med varandra och trots den varma dagen var det full fart i trädgården. Nu sover Hilda och Bella sött efter att ha varit på utflykt!!

   

Ovido - Quiz & Flashcards