Hübinettans Kennel

Senaste inläggen

Av Hübinettans Kennel - 8 januari 2017 12:46

Här kommer en liten rapport vad som hänt så här i början av året. Till att börja med har alla valpar flyttat till sina nya hem utom lilla Viola som stannar här tills vidare.  Vidare så har jag röntgat höfter på Klara, Hübinettans Christine de Pisan, och resultat var glädjande nog att det var A-höfter!!! Här kommer en bild på lilla Klara!

 

Vidare så har jag och Helene haft en trevlig helg i Göteborg med goda vänner. Där emellan var vi på utställning, My Dog. Första dagen var absolut ingen höjdare. Jag hade med mig min lilla Hilda och domaren tyckte inte om henne hon fick bara Good. Andra gången tror jag jag får det på en hund och förra gången var det på Dollar och han blev i slutänden flerfaldig champion. Nåväl dag två var hon mycket finare för då blev hon tvåa i unghundsklass med excellent och CK. Tyvärr ingen bild från Göteborg.

Så till sist idag har vi haft besök av Castor med familj. De ska låna Kyra ett tag medan jag är bortrest. Men först blev det bus i snön med Castor och damerna!!

 


.

Av Hübinettans Kennel - 18 december 2016 19:18

Idag har det varit mycket hundliv! Först var jag och alla hundar ute och valparna älskar att springa i snön. När vi var ute kom familjen som skulle hämta den lille svarte " Aragon". Han har ju som varit en liten favorit så det kändes lite tufft men jag vet ju att han får det bra. Samt att jag får träffa honom!!

     

Efter det så åkte lille gröne och det blev bara två kvar!!

  

Den ena stannar hos mig och den andra lilla fröken lila eller Hübinettans Purple Eye som hon heter i stamtavlan söker ännu ett eget hem.

   

Så slutade dagen med att Hilda och Vittra kom på besök och då blev Bella glad och vilket bus det blev.

Nu sover Bella sött efter en spännande dag!!

 Av Hübinettans Kennel - 10 december 2016 12:49

Oj det hade hänt något ute det var alldeles vitt. Först stod vi bara och tittade och undrade vad det var, men sedan kom vi på att det var kul att springa i snö. Men roligast av allt är att springa upp och ner för altantrappen. Tyvärr hade vår mattemamma stängt för så vi kunde inte komma in under altanen och busa. Trots tappra försök kom vi inte in. Men de stora hundarna hade lämnat en  massa märgben som var jättespännande att nosa, lukta och även smaka på.  Efter en kul stund ute i fullt bus så sover vi sött nu. Två av oss vill också hitta ett eget hem. Det är fröken Lila och herr Grön!! Hör av er till oss om ni skulle vilja bli vår nya matte och husse!! Här kommer en del bildbevis på hur kul vi hade.

                               

Av Hübinettans Kennel - 9 december 2016 17:30

Tänk vad tiden går!1 Snart är mina små åtta veckor och så mysiga, sociala och även busiga. Har tyvärr fått två återbud så en lovande tik finns att tinga och en genomgo hane som familjehund. Tita på bilderna och hör av er om ni är intresserad!!

             

Av Hübinettans Kennel - 8 december 2016 07:50

Så har vi varit på årets sista utställning och det var Svensk Vinnare i Stockholm. De  hundar som var med var Castor, Hübinettans Dodge Custom Royal, och Hilda; Allta Madra Hyacint for Hubban,. Castor gick för sista gången i juniorklass och det gjorde han med bravur. Med Werner, som höll i snöret, kammade han hem segern Svensk Juniorvinnare 2016 samt blev kvalificerad att vara med på Crufts!

Hilda gick också i juniorklass och slutade som tvåa med CK. en fin avslutning på året!!!


Castor

     

Av Hübinettans Kennel - 4 december 2016 19:21

I morgon blir valparna sju veckor och det börjar bli riktigt livat i lådan. Men idag har vi haft besök och tittat på valparna och bestämt vem som ska bo kvar här.  Tyvärr har vi också fått återbud så just nu söker vi hem till en tik och en hane.
Här kommer busarna!!

Miss Lila                                Miss Gul                   Miss Cerise                            Miss Blå


       

Mr Svart                        Mr Grön

     

Av Hübinettans Kennel - 27 november 2016 10:16

Mellan allt valpstök har  jag varit på några utställningar en stor och en liten. Den stora var Norsk vinnarutställning. Dit for jag och Sandra med sex hundar i bilen. Jag hade med mig Kyra, Bishop och Hilda.  Kyra och Bishop fick excellent på två och slutade oplacerade i stora championklasser. Den som gjorde det bäst var lilla Hilda som vann juniorklassen och kan nu titulera sig Norsk juniorvinnare 2016!!!

 

Den lilla utställningen var en inofficiell i Eskilstuna. Det var fyra hundar från mig anmälda och det var syskonen Bella och Harry samt Vittra och Walle.  Det kan ju tyckas onödigt att anmäla Walle men eftersom han tyckt det varit tråkigt med utställningar på slutet och inte alls velat gå i ringen så har han fått föjla med och bara ha kul och inga krav samt en matte som inte är nervös. Och det har fungerat!! Han vann terriergruppen i Eskilstuna men tyvärr kunde vi inte stanna till finalen.

 

Men det som var kul var syskonen Bella bus och Harry. Harry vann sin klass med HP och Bella vann sin klass med HP. Vittra kom trea klassen.  Sedan skulle då syskonen tävla mot varandra och då vann Harry och blev bästa valp och slutade som trea i gruppfinalen. Här kommer några bilder från utställningen och detta måste vara den bästa BIR och BIM bild som tagits!!

 

Det gick inte att få de två busarna att stå stilla!!!

Till sist kommer en bild här påfina Vittra och Harry med sina rosetter!! Och de hade lotterier där också och jag vann tre vinster och den ena ska min dotter få i julklapp!!!!

   

Av Hübinettans Kennel - 26 november 2016 12:47

Snart är valparna sex veckor. Idag hjälpte Sandra mig med att försöka ta posebilder. Vissa var väldigt ovilliga att visa upp sig. Här kommer resultatet. En av dessa godingar är fortfarande otingad!


Pojkarna

Mr Svart                               Mr Grön


   


Flickorna;

Miss Lila                              Miss Gul                           Miss Cerise                    Miss Blå

       

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se